Trabzon’un Akçaabat ilçesinde önceki gün konuşmak için evine gittiği arkadaşı Ramis Aleş’i vuran Ruhan K. çıkan çatışmada anne Katibe Aleş’i hiç görmediğini ve yaşlı kadını kendisinin öldürmediğini söyledi. Ruhan K.’nın tedavisi sürüyor.

KONUŞMAYA GİTTİM


Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yıldızlı Mahallesi’nde önceki gün sabahın ilk ışıklarında arkadaşı Ramis Aleş’in evine giderek konuşmak isteyen ve çıkan çatışmada arkadaşını vuran, kendisi de ağır yaralanan Ruhan K. tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde gözlerini açar açmaz Karadeniz’e konuştu. Güçlükle konuşabilen Ruhan K., “Ben kimseyi öldürmek için o eve gitmedim” sözleri ile kendini savundu.

İLK BEN VURULDUM


Ramis Aleş ile çok iyi arkadaş olduklarını belirten Ruhan K., “Ramis’in, benim arkamdan aleyhimde bazı sözler söylediğini duydum. Ben duyduğum sözlerin doğru olup olmadığını kendisiyle konuşmak için evine gittim. Zaten elinde silahla beni bekliyordu ve direk ateş etmeye başladı. İlk olarak ben vuruldum. Annesi benim arka tarafımdaydı sanırım. Anneyi ben öldürmedim” ifadelerini kullandı.