Amerikan Dil Okulu Biz Eğitim Kurumuyuz CİA ile İlişkimiz Asla Olmadı 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com


 Trabzon Büyükşehir Belediye CHP Meclis Üyesi VE Grup Başkanı Cahit Erdem Dün Köşesinde CİA Trabzon'un İçinde Amerikan Dil Okulu İle karargah kurmuş yazısına Trabzon Amerikan Dil Okulu Kurucu Müdürü Cengiz Baydar  Cevap verdi. www.trabzonhaber24.com Olarak Cevap Hakkı Doğan Bu Kurumun Gönderdiği açıklamayı Virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz . 

AMERİKAN DİL OKULU KURUCU MÜDÜRÜ CENGİZ BAYDAR 
Siyasetçi olmak zor iştir. Çünkü konuştuğu her söz belirli kitleler tarafından takip edilir ve önemsenir.Ancak siyasetçi aynı zamanda entellektüel ve araştırmacı da olmalıdır aksi takdirde

Söyledikleri "hocanın evinin yanması"hikayesine döner.
Dün kurumumuz olan ve Türkiyenin en yaygın dil kursu" Amerikan Kültür Derneği dil kursu " Trabzon temsilciliğini açıkça hedef gösteren gerçek dışı ve kasıtlı olduğu şüphe götürmez beyenatla ilgili cevap hakkımızı kullanıyorum.Kurumumuzun Trabzon temsilciliği 2008 yılında faliyete başlamıştır.MEB kanun ve yönetmeliklerine göre eğitimini yürütmekte ve % 100 yerli bir kurumdur.Açıldığından günümüze kadar gerek kamu gerekse özel özel sektörden yüzlerce öğrenciye dil öğretmiştir ve insanların yaşamlarına artı değerler katmıştır katmaya da devam edecektir.Bütün bu gerçekler ortada iken bizi öğrencisi olmayan "Ajanlik faaliyetler "yürüten bir kurummuş gibi göstermek bir cehalettir. Bugüne kadar gizli faliyetler yürüten kişi veya kurumların kendi adı altında bu faaliyetleri yaptığına şahit olan yoktur herhalde.
İddia sahibi Cahit Erdem iddiasını İspatla mükelleftir aksı takdirde müfteridir.

Trabzon Amerikan Dil Okulu Kurucu Müdürü Cengiz Baydar