Ali Ayvazoğlu açıkladı! Trabzon Günleri'nde İzdiham Yaşandı 
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu Trabzon Günleri'nin son gününde Trabzon Basınına Plaket Taktim etti. 

Ali Ayvazoğlu açıkladı! Trabzon Günleri İzdiham Yaşanıyor..

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu Trabzon Günleri'nin son gününde www.trabzonhaber24.com 'a konuştu

.

Ayvazoğlu, "Öncelikle 14 yıldır biri yurtdışında olmak üzere Trabzon'u Ankara'da temsil ediyoruz. Trabzon ilklerin şehridir. Trabzon Günleri'nde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Toplamda 88 stand açan kurum ve kuruluşlarımızla beraber Ankara'da Trabzon'u temsil ettik. Muhteşem bir açılış gerçekleştirdik. Özellikle bizleri yalnız bırakmayan tüm bürokrasimize teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Trabzon Günleri'ne katılan ziyaretçi sayısı hakkında bilgiler veren Ayvazoğlu, "Bazı noktalarda sayma imkanımız yoktu. Ama fuar içerisindeki sayımatörlerin verdii rakamlara göre 3 günde 230 bine yakın kişi bu alana giriş yaptı. Geçen yıl toplamda 250 bine yakın ziyaretçi sayısına ulaşmıştık. Bu yıl 4 günün sonunda 300 bine yakın ziyaretçi sayısına ulaşmayı bekliyoruz. Yöresel ürün standlarımızda izdiham yaşanıyor. Trabzon'u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Gelen tüm ziyaretçilerimizin bizden memnun ayrıldıklarına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kardeş illerinde Trabzon Günleri'ne katılması konusunda çalışmalarının olduğunu belirten Ayvazoğlu, "Biz her yıl kardeş şehirlerlerimizi davet ediyorduk. Fakat bir sonraki organizasyonda onlar da standlarda yöresel ürünlerini sergileyebilecekler." dedi.

ANKARA 14 YILDIR BİZE KAPILARINI AÇIYOR

"Ben şunu ifade etmek istiyorum. Şehirlerin tanıtımı çok önemli. İnsanların yerinde tatmak, görmek istediği unsurlar var. Ankara'nın 14 yıldır bizlere kapısını açması dolayısı ile çok teşekkür etmek istiyorum. İnanıyorum ki başka fuar merkezleri ile beraber daha da büyüyeceğiz. Siz basın mensuplarına da çok teşekkür ederim. Valilerimiz, STK'larımız, belediyelerimiz ve tüm paydaşlarımız ile beraber bu hizmeti gerçekleştirdik. Herkese çok teşekkür ederim."

Konuşmalarının ardından Ali Ayvazoğlu, www.trabzonhaber24.com Haber ekibine ve tüm basın mensuplarına teşekkür plaketi takdim etti.