Bayramların milletin birlik ve beraberliğini pekiştiren toplumun ortak değerli olduğunu belirten İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Bizleri Kurban Bayramı'na kavuşturan Rabbimize hamd olsun. Milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olması ümidiyle kıymetli Trabzonlu hemşehrilerimiz başta olmak üzere milletimizin ve İslâm Âleminin Kurban Bayramını tebrik eder, milletimize ve insanlığa hayırlar getirmesini dilerim."dedi. 

Kurban Bayramında da koronavirüsle mücedelede maske, mesafe ve hijyen konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurgulayan İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Ülkemiz kornovirüs ile mücadele konusunda gereken tüm önlemleri alarak önemli bir mesafe kat ettik. Dünya ülkelerine gören aşılama noktasında da ortalamamız gayet iyi. İnşallah hep birlikte bu illetin üstünden geleceğiz. Kurban Bayramı'nda da bu güne kadar verilen mücadelenin daha ileriye taşınması için temizlik, maske ve mesafeye özen göstermeliyiz." cümlelerine yer verdi.


Bayramlar vesilesiyle sevgi ve kardeşliğimizi daha da güçlendirmek gerektiğini vurgulayan AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Özellikle Kurban Bayramı için yaşadığı şehirlerden memleketine gelmek üzere yollara çıkan tüm hemşerilerimize kurallara riayet ederek kazasız belasız geçirecekleri hayırlı yolculuklar diliyorum. 
Rabbim Bayram sevincimize gölge düşürmesin. Kurban Bayramı'mız gönlümüze huzur, memleketimize  bolluk ve bereket ve bütün insanlığa da barış ve kardeşlik getirmesini Yüce Allah'tan niyâz ediyorum. Kesilen kurbanlarımız kabul, bayramımız mübârek olsun." ifadelerini kullandı.