Üç Yıldız Mobilya'nın Fabrikası Cayır Cayır yanıyor
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

ww.trabzonhaber24.com 'un edindiği bilgiye göre Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Üç Yıldız mobilya fabrikasında yangın çıktı. Bir patlama sesiyle başladığı öğrenilen yangının büyüdüğü öğrenilirken diğer fabrikalara sıçramasından endişe edildiği kaydedildi. İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Fabrikada çıkan yangının bir kaynak makinesinin patlaması sonucu oluştuğu öğrenildi.

Üç Yıldız Mobiya Fabrikasının MOBİAD Başkanı Alper Bektaş’a ait olduğu öğrenildi. MOBİAD Başkanı Bektaş, “Maalesef yangın kontrol edilemedi. Bende olay yerine şimdi geldim. Metal kaynak gibi işlemler yapıyoruz. Bu işi yapıyorsanız böyle şeyler oluyor. Şu anlık can kaybı yok. İnşallah ilerleyen saatlerde olmaz. Net olarak yangının neden çıktığını bilmiyoruz” dedi.

Öte yandan Arsin Organize Sanayi Bölgesindeki yangın çevre ilçelerden de görülüyor. Arsin Organize Bölgesindeki yangının dumanı gökyüzünü kaplamış durumda. Fabrikada singer kumaş ve Kimyasal ağırlıklı malzemelerin oluşu yangının söndürülmesini zorlaştıryor. Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri yangını söndürmek için yoğun şekilde çalışıyorlar.