TÜRK HAVA KUVVETLERİNİN NEFES KESEN KARTALLARI KTÜ'DE OLACAK 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Türk Hava Kuvvetlerinin Nefes Kesen Kartalları KTÜ 'de Nefesleri kesen hikayelerini canlı canlı sizlere anlatacaklar . KTÜ OKM Salonunda Kişisel Gelişim Zirvesinde 12 Aralık Cumartesi Saat : 12- 18 Arası Trabzon Halkı ile birlikte olacaklar . KTÜ OKM Salonunda Trabzon halkı ile aynı gün Ünlü Spiker Erdoğan Arıkan ve Erbakan Malkoç'ta  Kişisel Gelişim Zirvesine katılarak Trabzon halkı ile birlikte olacaklar .


Yzb.Yusuf KURT KİMDİR 
1981 Trabzon doğumlu, 1500 saat üzerinde F-16 uçuşu olan Yusuf Kurt, 2014 yılından bu zamana kadar SOLOTÜRK 1'nci Gösteri Pilotu olarak ekibin liderliğini yapmıştır.

Yzb.Erhan GÜNAR KİMDİR 
1983 Konya doğumlu, 1000 saat üzerinde F-16 uçuşu olan Erhan Günar,2014 yılından bu zamana kadar 2'nci Gösteri Pilotu ve Gösteri Uçuş Emniyet Subayı olarak görevine devam etmiştir.

Erdoğan ARIKAN KİMDİR 
1963 Sakarya doğumlu, akıcı Türkçesi, doğru diksiyon kullanımı ve başarılı hitabeti ile dikkat çeken Arıkan TRT 1'de bir dönem Stadyum (TV programı) isimli spor programını sunmuştur.  Halen TRT'de spor programları sunmaktadır.
Erbakan MALKOÇ KİMDİR 
1975 yılında Ardahan’ın Dengeli Köyü’nde doğmuş Erbakan Malkoç. 11 çocuklu çiftçi bir ailenin ferdi. İlkokul ikinci sınıftan dörde geçmiş ancak maddi imkânsızlıktan okuyamamış. Camı çerçevesi olmayan bir okulda okumuş.Çocukken hiç oyuncağı da olmamış Malkoç’un ama şimdi o, kurduğu Dizayn Vip markasıyla dünyanın en iyi otomobil tasarımcılarından biri. Dünyanın önemli iş adamlarına, sporcularına, birçok ünlü sanatçıya otomobil, helikopter, yat tasarlamış. Geçen yıl Avrupa’nın en iyi otomobil tasarımcısı ödülünü alan Malkoç, ‘2014 Avrupa Rekabet Kalite Ödülü’nün de sahibi. Türkiye’yi dünyaya tanıtan, girişimciliğin kitabını yazmış olan Erbakan Malkoç’un sıra dışı hikâyesini kendi ağzından dinleyeceğiz.