TEOK SINAVINDA BAŞARIYI YAKALAYANLAR OKULLARINI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Milli Eğitim İl Müdürlüğü Trabzon Meydan Park'ta 20.000 Tl Harcayarak oluşturduğu Eğitim Çadırlarında Orta Okul Mezunu olacak olan Teok Sınavında dereceye girebilen Başarılı Öğrencilere Okulunu seçebilmesi için Trabzon ve İlçelerindeki Tüm Okulları ve temsilcilerini bir araya getirdi. her okulun tanıtım Kitapçığı ve Branşları sergilendi. 

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri, amaçlarının Üniversiteye gidecek öğrencilere verilen hizmetin aynısını TEOK Sınavında dereceye girip Okullarını seçmekte olan Öğrencilere sunmak zaten Üniversiteye giden yolun bu yoldan geçtiğini her öğrencinin bu yaşta ve sınıfta bölümünü seçip daha başarılı olduğunun altını çizdiler.

ARAKLI AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ŞABAN BIYIK 
Araklı AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık bu sistem çok güzel her yaşta öğrenci kendi eğilimine kendi karar verecek başarısızlıkta ortadan otomatik olarak kalkmış olacak dedi. 

AK PARTİ OF İLÇE BAŞKANI HAKAN TERZİOĞLU
Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu Öğrencilerin yerleştirmede kendi dallarını beğenip seçmeleri başarılı olmalarında en büyük etken olacaktır dedi. 

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANI MUAMMER TOSUN 
Çok Güzel bir Program Gençler Orta Okul Yaşlarında geleceğini eğilimi olduğu sanatı ve okulu tercih etmiş olacka çok yararlı olacağına eminim çok beğendim geçmişten beri olması gerekirdi şimdiki öğrenciler daha şanslıymış dedi.