Sürmene Ortaköy ve Koyuncular'da Tapu Sevinci 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Ortaköy Mahallesi ve Koyuncular Mahallesinde kadastro çalışmaları tamamlanarak tapular sahiplerine verildi. Mahalle muhtarları Recep Özkan , Sinan Kanca ve kadastro ekiplerinin gayretli çalışmaları sonucu tamamlanan yaklaşık 1600 parsel oluşturuldu.

 Ortaköy Mahallesinde 765 adet, Koyuncular Mahallesinde 799 adet tapu sahiplerine teslim edildi. Mahalle sakinleri bilirkişiler ve Muhtar Recep Özkan, Sinan Kanca Ortaköy ve Koyuncular Mahallesinde kadastro çalışmaları ile birlikte yıllardır çözüme kavuşamayan sorunlar bu çalışmalar sonucunda giderildi. Yaklaşık bir yıldır devam eden her iki mahalledeki kadastro çalışmalarında görev yapan Hüsnü Demirci ve Bakir Eyüpoğlu’nun itinalı çalışmaları sonucu geçmişten gelen bir çok sorunlarda çözüme kavuşmuştur.

 Mahallede bulunan konuk evi salonunda düzenlenen tapu dağıtım törenine Sürmene kaymakamı Oktay Erdoğan ,Sürmene Belediye başkanı Rahmi Üstün ,,Sürmene Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Halis Doğan ,Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Özçelik ,Trabzon Kadastro Müdürü Fatih Hacıhasanoğlu ,Sürmene Tapu Müdürü Ali Bektaş katılarak Mahalle sakinlerine tapularını dağıttılar. 

Tapu dağıtım töreninde konuşma yapan Sürmene kaymakamı Oktay Erdoğan ve Sürmene Belediye başkanı Rahmi Üstün İki mahallede yapılan bu başarılı Çalışmalarda emeği gecen Her kese teşekkür etti.

KOYUNCULAR MAHALLESİ MUHTARI SİNAN KANCA 
 Törenimize katılıp bizleri onure eden başta Sürmene Belediye başkanımız Rahmi üstün beye, Sürmene kaymakamı Oktay Erdoğan beye, Sürmene garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Halis Doğan beye , Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Özçelik beye, Trabzon Kadastro Müdürü Fatih Hacıhasanoğlu beye, Sürmene Tapu Müdürü Ali Bektaş beye, Ortaköy ve Koyuncular mahallesi halkı adına teşekkür ediyorum..