Sürmene Doğal Gazı Yaktı 
 Sürmene’de Başkan Rahmin Üstün Doğal gaz İçin halka verdiği sözü tuttu.2018 yılında yapılan doğalgaz çalışmalarında İlçe merkezinde yaklaşık 10 aydır süren çalışma sonrasında mutlu sona ulaşıldı.
İlçe merkezine verilecek olan doğalgazın ilk denemesi de bu akşam Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Aksa Doğal gaz Bölge Müdürü Salih Ayaydın,İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Erdem Sürmen ve çevre sakinlerinin katılımı İle Devlet Hastanesi altında yapıldı. Ana hat borusuna verilen doğal gaz’ın 
bitiş noktası olan Sürmene Devlet Hastanesi altında meşale yakıldı ve ortaya güzel görüntüler çıktı. Sürmene’ye hizmette laf değil icraat ürettiklerini belirten Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, laf değil icraat üretiyoruz” diye konuştu. 
MUTLU SONA ULAŞTIK 
Sürmene’ye yapılan yatırımlar ve hizmetlerde öncü olan Üstün, “Uzun bir çalışma sonucunda şükürler olsun ki mutlu sona ulaştık. Bu yıl çalışmalarımız planladığım gibi gitti ve inşallah 2019 yılında da aynı şekilde devam edecektir. İlk denemeyi hep birlikte yaptık ve sorun yok. Bu güzel ve gerekli hizmetin ilçemize kazandırılması noktasında destek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, kıymetli bakanlarımız Süleyman Soylu ve Berat Albayrak’a, Büyükşehir Belediyemiz ve AKSA yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.