Şalpazarı İlçesinde Anadolu Şapka Fabrikası Hizmete Girdi 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com

  Şalpazarı İlçesinde Özel Müteşebbis Ömer Özdemir Adlı İşadamı tarafından ''Anadolu Şapka '' Adı Altında Şapka Fabrikası açıldı. Anadolu Şapka Fabrikasının açılışına Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora ,Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ,Şalpazarı Kaymakamı Murat Beşikçi,Şalpazarı MHP İlçe Başkanı Ömer Özdin ,Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Murat Topkara,STK Temsilcileri,Mahalle Muhtarları,Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora Şunları söyledi. 

MİLLETVEKİLİ AV.SALİH CORA 
Şalpazarı ilçemizde "Anadolu Şapka" markası ile tekstil üretim atölyesi kuran müteşebbis Ömer Özdemir Bey'i tebrik ediyorum.
Türkiye şapka üretimin 
% 90'ını Şalpazarlı hemşehrilerimiz tarafından yapıldığını öğrenmek bugün bizi ayrıca sevindirdi.
Yeni kuralan atölyede 40 kişi istihdam edilmektedir. Yıl sonuna kadar 100 kişiye çıkartma hedefi bulunan işletmenin ilçe ekonomisi ve istihdamına büyük katkı sunacağı aşikârdır.
Yatırımcı arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağımızı kendilerine beyan ettik. Bölgemizin ihtiyacı olan bu tür atölyelerin, tesislerin sayılarının artması dileğiyle bol kazançlı, hayırlı işler diliyorum.