Maçka ''15 Temmuz Şehitler Tepesine Kavuşuyor''

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon'un Maçka İlçesi '' 15 Temmuz Şehitler Tepesi''ne Kavuşuyor.  Maçka Belediye Başkanı Ecz.Koray Koçhan  Maçka İlçesine her geçen gün yeni bir eser kazandırmaya devam ediyor . Koçhan yapımına geçtiğimiz aylarda başladığı Maçka'yı kuş bakışı gören 
 '' 15 Temmuz Şehitler Tepesi'' ne 2 Milyonluk yatırım yaptı.

MAÇKA BELEDİYE BAŞKANI KORAY KOÇHAN 
Başkan Koçhan Maçka'ya layık örnek bir yer oldu. ''15 Temmuz Şehitler Tepesi''nde Yok Yok. Koçhan ,''15 Temmuz Şehitler Tepesi''nde 6 Odalı Konaklama Yeri de yaptıklarını bu yeri bittiği gibi İhale ile satacaklarını belirten Koçhan diğer yerler Kafe ,Restoran,Çocuk Oyun Terası,30 Metrelik Dev Bayrak,Işıklandırma, Kamera sistemi ,Kamelyalar,Salıncaklar ve Otopark koyduk . 

''15 TEMMUZ ŞEHİTLER TEPESİ''NDEN MAÇKA 24 SAAT CANLI İZLENEBİLECEK
Maçka Belediye Başkanı Ecz.Koray koçhan, Maçka ''15 Temmuz Şehitler Tepesi''ne Yüksek Çözünürlük kamera koyduk . Koçhan Maçka Belediyemizin Veb Sitesi üzerinden bu kameradan Gurbetteki Maçkalılar ve Maçka severler Güzel Maçka'mızı 24 saat Canlı olarak izleyebilecekler. 

ŞEHİTLER TEPESİ İÇİN ÖZEL YOL 

Maçka Belediye Başkanı Koçhan ''15 Temmuz Şehitler Tepesi''için Özel Yol Yaptık ,Duvarlar yaptık birde asfaltladık . Artık Herkes Şehitler Tepesine çıkacak Maçka'nın Uğrak yeri olacak dedi. Koçhan ayrıca ''Şehitler Tepesinde''  birde 15 Temmuz Şehitler Anıtı Yaptık ziyaret etmeden geçemeyeceksiniz. Başkan Koçhan bütün bu saydıklarımla beraber ''15 Temmuz Şehitler Tepesi'!'ne 2 Milyonluk bir yatırım gerçekleştirdik dedi.