Hak-İş Hizmet -İş Araklı Belediyesi İle El Sıkıştı 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Hak-İş Hizmet -İş Araklı Belediyesi ile sözleşme yeniledi. Yapılan Sözleşme gereği İşçilerin yevmiyelerine birinci yıl 14.26 TL  zam yapılırken Sosyal Kalemlerde de artışlar yapıldı. İkinci yılda ise Yıllık Enflasyonu oranında artış  yapılacak.Hizmet- İş Sendika Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi 48 Emekçi İşçi için el sıkıştı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Belediye Meclis Salonunda bir araya geldiği Hak-İş Hizmet-İş Sendikası Trabzon İl Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ve Sendika Başkan Yardımcısı Şevket Çelik,Hizmet-İş Sendikası işçi temsilcilerinden Mehmet Duvan, Seyit Terzi, Araklı Belediye Başkan Vekili Mustafa Kahraman,Araklı Belediye Meclis üyesi Mustafa Akgün, Araklı Belediyesi muhasebe müdürü Resul Kanlı, Destek Hizmetleri Müdürü Dursun Çebi, Personel Müdürü Sinan Civelek'inde şahitliğinde 48 Emekçi İşçinin Alın teri kurumadan Haklarını verdi. 

HAK-İŞ HİZMET İŞ TRABZON İL BAŞKANI KAPLAN 
Hak -İş Hizmet -İş Sendikası Trabzon İl Başkanı İsmail Hakkı Kaplan ; Araklı Belediye Başkanımız Sayın Recep Çebi'den Allah Razı Olsun tam bir işçi dostu ,İşçinin alın teri kurumadan haklarını bir çırpıda verdi. Emekçi kardeşlerimize yeni sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun . Kaplan İnşallah Emekçi kardeşlerimiz hak ederek aldıkları paralarını Aileleri ile huzur ve mutluluk içerisinde harcamaya nasip olurlar .