YILDIZI SÜREKLİ YÜKSELEN ESKA VE RCA WORLD ŞİRKETLER GURUBU BŞKANI EREN ÖMER ŞAR SİVAS'TA SAĞLIK TURİZMİ YATIRIMI BAŞLATIYOR


Genç yaşta gerçekleştirmiş olduğu büyük konut projeleriyle sık sık gündeme gelen Eska ve Rca World Şirket Grupları Yönetim Kurulu Başkanı Eren Şar, Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde memleketi Sivas'a yapacağı yatırımlarla ilgili yoğun temaslarda bulunan Şar, hayata geçireceği projeler için Ankara'da da temaslara başladı. Ankara'daki ilk teması için Cumhubaşkanlığı Köşkü'ne çıkan Şar, burada Genel Sekreter Yardımcılığına atanan Metin Kıratlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kıratlı'ya Sivas'a yapacağı sağlık turizmine yönelik yatırımın yanı sıra enerji sektörüyle ilgili girişimlerini de anlatan Şar, yaptığı girişimlerle ilgili Amerika'daki bir üniversiteye rapor hazırlattığını da dile getirip, devletin bu tür girişimleri desteklemesi gerektiğine dikkat çekti.

Devamın da  Eski Ulaştırma Bakanı ve Müsteşar Habib Soluk, Tarım Bakanı Müsteşar Vedat Mir Mahmutoğulları ve TBMM Özel Kalem Müdürü Mücahit Durmusoğlu' yanısıra K.çekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve Su Ürünleri Genel Müdürü Dur Ali Koçak  yapan Şar, Sivas'a yapacağı devasa yatırımın detaylarını aktardı. 

STK'ları Unutmadı

Şar, Türkiye Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Murat Balaban'ı ve Memur Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Cengiz Özbay'ı da makamında ziyaret etti. Sağlık turizmi hakkında kendilerine bilgi veren Şar, ilerleyen günlerde kendileriyle beraber çalışmak istediğini vurguladı

Memleketi Sivas'a himzet etmekten büyük bir onur duyacağını dile getiren Şar, '' Geçen hafta yapmış olduğum Sivas ziyaretlerinin hemen akabinde Ankara'da hummalı bir çalısma başlattık. Bu doğrultuda; siyasetçilerden tutun bürokratlara, sanatçılardan tutun akademisyenlere bir çok meslek grubuna, fikirler götürüyor, konuyla ilgili kendi görüşlerini alıyor ve bunu ekip olarak değerlendiriyoruz. Bu ziyaretimiz de yine memleketimizin maneviyatından aldığımız büyük destek ışığında olumlu bir havada geçti. Bu anlamda yoğun programlarına rağmen şahsımı makamlarında ağırlayan başta Cumhurbaşkanı Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Metin Kıratlı olmak üzere, Eski Ulaştırma Bakanı ve Müsteşar Habib Soluk, TBMM Özel Kalem Müdürü Mücahit Durmusoğlu, Türkiye Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Balaban ve Memur Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Sayın Cengiz Özbay'a ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum'' dedi.