Dahi Çocuklar Şimdide Dahi Çocuklar Şimdide ''TAHTABÜS'' Yaptılar Yaptılar 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Köprübaşı'nda imkansızlıklar içinde ufak bir Marangoz Atölyesinde her yıl farklılıklar yaratan Kaya Ahşap El Sanatları Sahipleri Mustafa Kaya ve Kardeşleri bu yıl çok farklı bir çalışmaya imza attılar. 

Köprübaşı Kaya Ahşap El Sanatları - Kaya Kardeşler bu yıl 3 Ay gibi kısa zamanda 3 kardeş  1997 Model Hurda İveco Otobüs Şasesinin üzerine  13 Kişilik 2016 Model Muhteşem Bir ''TAHTABÜS'' İnşa ettiler . Kaya Kardeşler geçtiğimiz yıllarda da yapmış oldukları farklı ebat ve konsepte Ahşap Araçların bir tanesini  Çaykara Uzungöl İnan Kardeşlere Satmış bir diğerini ise Ünlü Zengin Ali AĞAOĞLU'na Köprübaşı Beşköy Mahallesine İlk Öğretim Okulu Yapması Karşılığında Hediye etmişlerdi . 

Kaya Kardeşlerden Mustafa Kaya Bizim için bu iş bir hobi oldu her yıl kış ayı girince böyle bir projeye başlıyoruz yaz ayı gelince proje bitmiş oluyor hem egomuzu tatmin ediyoruz hemde sanatımızı geliştiriyoruz diye konuşan Köprübaşı Kaya Ahşap El Sanatları Sahibi Mustafa Kaya 3 Ayda tamamladıkları araca 80.000 Lira harcadıklarını hiçbir masraftan kaçınmadıklarını en güzel Ağaçları ve en kaliteli malzemeleri kullandıklarını ifade etti.  Mustafa Kaya  ''TAHTABÜS''  Fiyatını ise henüz belirlemediklerini Karadeniz'de  herhangi bir turistik tesise vereceklerini Bölge Turizmine katkı yapacaklarını ifade etti.