Bilim Ve Sanat Kamp Etkinliği Sona Erdi

Haber : Muzaffer Beşinci  www.trabzonhaber24.com  

 İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilim Sanat Merkezi ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı işbirliğiyle bir proje kapsamında yürütülen ‘Bilim ve Sanat Kamp Etkinliği’ Belge Töreni yapıldı.
Proje kapsamında ilçelerimiz eğitim gören 30 başarılı öğrenci Akçaabat Özdemirci Mahallesi Bilim Sanat Merkezi’nde gördükleri beş günlük kamp döneminden sonra düzenlenen törenle katılım belgelerini aldılar.
Trabzon Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen törene Valimiz Yücel Yavuz, eşi Şengül Yavuz Hanımefendi, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, eşi Funda Akşit, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, bürokratlar Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Serpil Harput, bürokratlar, öğrenciler, aileleri ve öğretmenler katıldı.
Vali Yavuz törende yaptığı konuşmasında, Eğitimin önemine vurgu yaparak “Geleceğimiz olan çocuklarımızın yarışır, analiz edebilen, yorumlayan gibi donanımlarla yetişmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu tür projeler farklı yeteneklere sahip çocuklarımızın gelişmesine yardımcı olacaktır. Evlatlarımızın donanımlı bir şekilde yetişmeleri için emek veren öğretmenlerimize, ailelerine ve projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
Tören Vali Yücel Yavuz’un Bilim ve Sanat Kamp Etkinliğine destek veren öğretmenlere teşekkür belgesi vermesi, İl Milli Eğitim Müdürü de proje ve eğitim konularında katılımcılara vermiş olduğu bilgiler ve Bilim Sanat Merkezi Müdürü ve bir öğretmenin konuşmasıyla sona erdi.
Daha sonra Vali Yavuz, Bilim sanat Merkezi’ni ziyaret edip kurum müdürü Abdulvahap Altın’dan yürütülen eğitimler ve çalışmalar hakkında bilgi alarak öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti.