Başkan Üstün'den Sürmene'ya 1.250 Milyonluk İş Makinesi 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'den Sürmene Halkının Kullanımına Sunulmak Üzere Bir Adet Grayder,Bir Adet Yükleyici Kazıcı Kepçe,Bir Adet Çöp Toplama Aracı ve Bir Adet'de Zabıta Aracı olmak üzere toplam 4 Adet Araç satın Aldı .

SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Grayder,Kepçe ve Zabıta Aracını Toplamda 1.250 Bin Lira harcayarak satın aldıklarını Dingilli Çöp Toplama Aracını ise Çevre ve şehircilik Bakanlığından Hibe Olarak Aldıklarını İfade etti. Başkan Üstün Çevre ve şehircilik Bakanlığı'na Sürmene'nin Temizliğinde Kullanmak Üzere verdikleri Dingilli Çöp Toplama Aracı İçin teşekkür ederken gelecekte Sürmene'nin eksiği olan diğer iş makinelerini satın almaya devam edeceklerini ifade etti. 

Başkan Rahmi Üstün Halkımıza Söz Verdiğimiz Doğrultuda Sürmene Belediyemizin Fen İşlerine Bağlı İş Makinesi Parkı Çok Eskimi Çalışamaz Durumda olduğundan bu araçları gücümüz doğrultusunda yenileyeceğiz . Üstün Sürmene Halkına daha Güzel Daha Verimli Hizmet için Gereken yapılacak dedi.  Başkan Üstün Sürmenemizin Mahallerinde, Yolsuz ,Susuz ,betonsuz, Asfaltsız yer kalmayacak halkımıza hizmet için bu yola çıktık dedi.