Başkan Üstün ;Sürmene Bu Ay Doğal Gazı Yakacak !

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Sürmene'de Doğal Gaz Çalışmalarında sona yaklaşıldı. Sürmene merkezde Doğal Gaz arzı için yapılan çalışmalar Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün sıkı takibi ile devam ediyor. Çarşı İçinde Doğal Gaz çalışmalarından ve test sonuçlarından sonra Sokaklarda yapılması gereken parke döşeme ve Asfalt tamirleri acil şekilde gerçekleştiriliyor. 

RAHMİ ÜSTÜN ;SÜRMENE HALKI BU AY DOĞAL GAZ YAKACAK 
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün hali hazırda Sürmene İlçemizin Çarşı Mahallesi,Çamlıca Mahallesi,Orta Mahalle,Soğuksu ,Aşağı Çavuşlu Mahallemizde doğal gaz çalışmaları son sürat devam etmekte . Üstün,Doğal gaz çalışmaları devam ederken bir taraftan da test aşaması sona eren Gaz arzı için bağlantısı yapılan sokaklarda iyileştirme çalışmalarımız hızla devam etmekte. Sürmene halkına ve tatilcilerimize şehrimizi ziyaret eden Misafirlerimizin Sürmene'mizde daha rahat dolaşmaları için  yaz başında şehir içi Doğal Gaz hatlarımızı döşemiş parke çalışmalarımızı bitirip Sokak yıkamalarını da yapmıştık. Aynı işlemi şimdi tekrarlayıp Sürmene İlçemizi Kışa hazırlamaktayız. 

ÜSTÜN; HALKIMDAN ÖZÜR DİLERİM

Başkan Rahmi Üstün bizzat çalışmaları kendinin takip ettiğini Sürmene Halkının Doğal Gaz çalışmaları sırasında azda olsa sıkıntı çektiğini biliyoruz,halkımızın gelecekte daha güzel yaşam sürmesi için kendilerini rahatsız ettiğimizi bilmelerini isteriz. Üstün verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm Sürmene Halkımızdan özür diliyoruz . Üstün nasipse bir aksilik olmaz ise bu ay Sürmene halkı hak ettiği hizmeti alacak Doğal Gazı ev ve iş yerlerinde kullanmaya başlayacak . Başkan Üstün Doğal Gaz Kullanımı sonrası Şehrimizde Hava kirliliğide sona ermiş olacak dedi. Üstün Doğal Gaz Sürmene Halkına hayırlı olsun kazasız belasız zahmetsiz kullanmalarını dilerim .