Başkan Rahmi Üstün'den Sürmene'ye Cami 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Sürmene'ye Cami yaptırıyor. Başkan Üstün'ün sır gibi sakladığı Caminin ilk görüntülerini www.trabzonhaber24.com Haber Merkezi sizler için paylaşıyor .  Başkan Üstün'ü yapımına aylar önce başlanan Caminin yanında görüntüledik. Sürmene Çarşı Mahallesi Sanayi Bölgesi Köprübaşı Yolu Üzeri Üstün petrol Bitişiğinde Kendi arsası üzerine yaptırmakta olduğu cami inşaatının kabası nerede ise bitmek üzere. Cami bittiğinde 200 Kişi aynı anda namaz kılabilecek  . Cami İnşaatını Başkan Üstün ile gezdikten sonra kendisine sorduk ?

 Başkanım bu camiyi kim yaptırıyor ? 
Başkan ÜSTÜN ; Caminin yeri Ailemizin kendi malı , Camiyi'de Ailece yaptırıyoruz .

Cami Yaptırma Fikri Nereden Çıktı ? 
Cami Yaptırma Fikri Rahmetli Babamız Hamza Üstün'ün Bizlere vasiyeti idi. Üstün Bizde babamızın vasiyetine uyduk yerine getirmek için bu alana Cami inşaatı başladık. Caminin kabası bitmek üzere Allah'ın izni ile en kısa sürede camimizi bitirip halkımızın kullanımına açacağız. 

Camiyi neden buraya Yaptırdınız ? 
TOKİ Konutları burada vardı ve İbadethane yapılmamıştı ,bizde bu eksikliği gördüğümüz için bu alanı düşündük halkımız daha kolay ibadet etsin namazını kılsın diye ,yaşlılarımız var yürüyerek diğer camiye gitmeleri çok zor oluyordu bir araca binmeden gitmeleri mümkün değildi ,umarız doğru bir karar vermişizdir . Allah kabul etsin ,halkımız her zaman en güzeline layıktır dedi. 

Caminin Maliyetini Çıkartınızmı ne kadara Mal Olacak ? 
Önemli olan maliyeti değil bizim ,babamızın vasiyetini yerine getirmemiz . İnşallah Allah Niyetimizi kabul eder .