Aşağıovalı yolunun bir kısmı asfaltlandı
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sürmene ilçesinin Aşağıovalı Mahallesi’nde 280 Metre asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Mahallede Büyükşehir Belediyesi yol ağında gerçekleştirilen çalışma ile Mahalle Ortasındaki sorunlar ortadan kaldırılmış oldu. Mahalle Muhtarı Bayram Balcı ve Mahalle sakinleri yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti ifade ederken Mahallemiz 99 Nolu Grup Yoludur Yol Genişlememiz Seslikaya Yaylasından Mahallemizin Çıkışına kadar Küçükdere Yoluna kadar Bitmiş olup Asfalt ve Betonlama Yapılmaya hazır hale gelmiştir.Mahalle Halkı Mahalle İçi yolun 7 Kilometre olduğunu bunun  3 Kilometresinin Betonlanmış, geri kalan 4 Kilometresi betonlama için müsait hale getirilmiştir . Büyükşehir Belediyesi Yol Ağında olan Yolumuzun Tamamının en kısa sürede yapılıp hizmetimize sunulması temennimizdir. 

Aşağıovalı Mahalle Muhtarı Bayram Balcı ,Mahallemize yapılan Asfaltlama ve Genişleme çalışmalarında Bizleri yalnız bırakmayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahaddin Çebi,Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Hüseyin Türker'e Mahalle Halkım ve Şahsım Adına Teşekür ederim 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kar yağıncaya dek yol çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi.