Akçaabat Belediye Başkanı Türkmen Doğalgaz ne zaman gelecek
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı ilk gün Meclis toplantısında Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen doğalgaz ne zaman gelecek diye sordu. Başkan Türkmen Söz alarak hep siz konuşuyorsunuz bizde söz alıp konuşalım da eşitlik olsun diyerek söze başladı . Başkan Gümrükçüoğlu ise buyur Şefik ağbi söz sende dedi. 

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI ŞEFİK TÜRKMEN 
Önce geçtiğimiz gün Yıldızlı'da meydana gelen Trafik kazasına dikkat çekti ve o bölgenin ivedilikle uyarı levhası ve yayaların kullanması için kolaylıklar sağlanmasını istedi. Başkan Türkmen daha sonra ise sayın başkanım biz doğalgaz istiyoruz Mütahitlerimiz halkımız doğalgaz istiyor tüm halkıma 2 sene içinde gaz gelecek dedim tüm yeni yapılan binalar Doğalgazlı yapıldı ama şimdi ortada hala doğal gaz yok dedi.  Başkan Gümrükçüoğlu hemen soralım burada konunun muhatabı dedi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Cengiz Çolak'a sordu Çolak Müsade alarak cevap verdi. Sayın Başkanım konuyu daha bugün ele aldık Doğalgaz yetkilileri ile zaten Akyazı'ya kadar getirdiğimiz doğalgaz hattını en yakın zamanda Akçaabat'a kadar geçireceğiz haftaya Akçaabat'ta Mühendislerimiz toplantı yapacaklar. Ayrıca Akçaabat belediye Meclisinden karar çıkartmaları gerekmektedir dedi. 
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise sorun değil karar çıkartıldı bile dedi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise demekki Akçaabat'a Doğalgaz geliyor dedi.