Ak Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi 

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ve beraberindekiler, Çallı – Samsun ve Taşlıtepe mahalleleri yol güzergahında başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Asfalt çalışmalarının Çallı – Samsun ve Taşlıtepe mahalle güzergahında başladığını belirten AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman mahalle yollarımızı Trabzon Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde, ilçe belediyemizin destekleri  ile  sıcak asfaltla buluşturduklarını, vatandaşların artık toz ve çamurdan kurtulacağını söyledi.  Mahalle sakinleri Başkan Kocaman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Başkan Kocaman, verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
BAŞKAN KOCAMAN, “ASFALTSIZ VE BETONSUZ YOL BIRAKMAMAKTA KARARLIYIZ” 

Asfalt ve Beton çalışmalarının ilçemizin  tüm mahallelerinde yapılacağını kaydeden Başkan Kocaman, Yapılan planlama doğrultusunda asfaltsız ve betonsuz yol bırakmama konusunda kararlı olduklarını sözlerine ekleyen Kocaman, İlçemizdeki araç ve yaya trafiğinin sağlandığı ulaşım ağının kaliteli olmasına ayrı bir hassasiyet  gösteriyoruz ve kalıcı çözümler uyguluyoruz dedi.