AFAD Trabzon Valiliği Önünde Açtığı Stand'da Vatandaşı Bilinçlendirdi 



Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  



Trabzon Valisi Yücel Yavuz AFAD İl Müdürlüğünün Sivil Savunma ve Deprem Haftası Dolayısıyla Valilik Önünde Açtığı Standı Ziyaret Etti

Vali Yücel Yavuz AFAD’ın Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası dolayısıyla toplumsal bilinç oluşturmaya yönelik açılan standı ziyaret etti.

AFAD İL Müdürü Ömer Kıratlı, Müdürlük personeli ve çevre okullardan gelen öğrencilerle birlikte standları gezen Vali Yücel Yavuz ” Afetlere karşı her zaman hazırlıklı olmalıyız. Doğal afetler karşısında halkımızı bilinçlendirmek adına oluşturulan bu standı çok anlamlı buluyorum. Önceden tedbir almak karşılaşılacak afet risklerini de azaltmaktadır. Bu bakımdan Valiliğimizin önünde AFAD İl Müdürlüğümüz tarafından açılan standımızda doğal afetler karşısında nasıl davranılması gerektiği konusunda uzmanlar tarafından bilgi verilmesi gerek öğrencilerimizin gerekse vatandaşlarımızın bilinçlenmesi bakımından önem taşıyor. Sivil Savunma Günü ve deprem haftası dolayısıyla uygulamalı bu etkinliği düzenleyen AFAD İl Müdürlüğümüz personeline teşekkür ederim “dedi.

AFAD İL Müdürü Ömer Kıratlı, Valimiz Yücel Yavuz’a standlarla ilgili bilgi verdi