Yomraspor camiası sezon öncesi kenetlendi

  Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Yomraspor'da, sezon öncesi birlik ve beraberlik etkinliği düzenlendi.

Yomraspor camiası, sezon öncesi ilçedeki bir otelde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Kulüp Başkanı Haydar Özdemir, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmasında, 2018-2019 sezonun Yomraspor’a hayırlı olmasını dileyerek, "Her zaman olduğu gibi bu yılda Trabzonumuza ve Yomramıza iyi bir takım izlettireceğimizin sözünü sizlere verebilirim." dedi. 

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise Yomraspor'a özel önem verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Belediyede 14 yıl önce göreve geldiğimde mesaimizin yüzde 40’nı Yomrasporumuza harcadık. Çok şükür geldiğimiz noktada bu mesaimizin sonucunu görmüş bulunmaktayız. Bir yandan ilçemiz büyürken, diğer yandan da bizim ilçemizi profesyonel sporla beraber tanıştık. Çok şükür yolumuza devam ediyoruz. Bugüne kadar kulübümüzde görev yapan başkan ve yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Yomra hep yarışan ve büyüyen bir ivmeye sahip bu ivmeyi kaybetmeyeceğiz. Yomra Belediyesi olarak her zaman desteğimizle beraber sizlerle olacağız." 

Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi Başkan Yardımcısı Mahmut Memişoğlu, daire amirleri, muhtarlar ile spor camiasından çok sayıda davetlinin de katıldığı etkinlikte, mahalli sanatçılar Miktad Akbulut ve Pelin Karaağaçlı sahne aldı.

Futbolcular ve katılımcılar, sezon öncesi horon ve kolbastı oynayarak moral buldu.