Yomraspor Antalyaspor'a Penaltılarda 4-1 Yenildi

Ziraat Türkiye Kupası 4. turu eleme maçında Spor Toto Süper Lig ekibi Antalyaspor ile TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yomraspor, Antalya Stadı'nda karşılaştı. Karşılaşmayı Trabzon'un Ekibi Ali Özgür Basa'nın 101'dakikadaki golü ile Yomraspor 1-0 öne geçti .Antalyaspor Uzatmaların sonunda 120+2 'te durumu Abdelaziz Berrada'nın penaltı golü ile 1-1 yapınca penaltılara geçildi. Penaltı atışlarında Trabzon'un genç ve tecrübesiz ekibi başarısız olunca Antalyaspor'da 3 penaltıyı Yomraspor kalesine gönderince sonuç 4-1 oldu. Bu sonuçla sahada aslanlar gibi 123 dakika mücadele eden  Yomraspor kupaya 4.turda veda etti. 

YOMRASPOR KULÜP BAŞKANI HAYDAR ÖZDEMİR İSYAN ETTİ

Trabzon'un Başarılı ekiplerinden Yomraspor'un Başkanı Haydar Özdemir maç sonunda isyann etti. Özdemir Futbol oynayan Yomraspor maçı alan Antalyaspor böyle bir dünya yok hakem penaltı öncesi Faulümüzü vermedi. Tam maç bitecek Yalandan Antalyaspor lehine penaltı çaldı. Hayataımızı kararttı. Özdemir Maçın hakkı yomraspor'un galibiyeti idi ama hakemin yanlı tutumu ,Antalyaspor İsmi karşısında ezilmesi bizim sonumuzu hazırladı.Özdemir Teknik heyetimi ve Futbıolcularımızı tek tek alınlarındna öpüyor kutluyorum Müthiş mücadele ettiler Yomraspor'un gücünü tüm Türkiye'ye gösterdiler . Özdemir Hakem Triyosunu ise şiddetle kınıyorum hakkımızı gasp ettiler. 


Yomraspor Teknik Direktörü Raşit Çalık, maçın son dakikasında verilen taç kararının, oyunun kaderini değiştirdiğini savundu.

O pozisyonda Antalyaspor'un beraberlik golünü bulduğunu hatırlatan Çalık, "Maç penaltılara kaldı ve bu da skora yansıdı. Sonuç ne olursa olsun, oyuncularımı tebrik ediyorum. İlçemizi iyi bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. TFF 3. Lig takımıyız ve karşımızdaki takımın da Antalyaspor olduğunu bilerek oynadık." diye konuştu.