Yomraspor Akşam Yemeğinde kaynaştı 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Yomraspor bu Akşam Yomra sandal Otelde Havuz Başında Sezon Öncesi Belediye Başkanı ,Kaymakamı,Kulüp Başkanı ,ASAKF Başkanı ,Yöneticileri, Basının Önüne Çıktı. Yomrasporlu Futbolcular ve Teknik Heyetin Tam Takım Katıldığı Yemeğin Ana Sponsoru Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu İdi.  

YOMRASPOR BAŞKANI ŞEMSETTİN ÖZCAN 

Geceye Başlarken İlk Olarak Yomraspor Kulüp Başkanı bir Konuşma Yaparak Katılımcılara,ASKF Başkanı Cahit Erdem, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu'na bu anlamlı Kaynaşma yemeği İçin Teşekkür etti. Özcan Daha Sonra Geceye katılanlara teşekkür ederken Ofspor Eski Külüp Başkanına Teşekkür etti.

ASKF BAŞKANI CAHİT ERDEM 
Trabzon Amatör Spor Kulüp Federasyonu Başkanı Cahit Erdem İse Yapmış Olduğu konuşmada İstikrar ve devamlılığa vurgu yaptı sürekli Teknik heyet ve Futbolcu değişimi yapılmamasını önerdi. 

YOMRA KAYMAKAMI HASAN BALCI 
Yomrasporlu Kulüp Yönetimine ,Futbolculara,Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğluna ve Sponsorlara teşekkür etti. 

YOMRA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SAĞIROĞLU 
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Ev sahibi olduğu yemeğe 2 Nikaha katılıp daha sonra Yemeğe katılmak zorunda kaldığı için geç geldi ve konuşmasında en son yaptı. Sağıroğlu Artık kendinize hedef çizin hedefsiz olmaz bu Siyasette de böyledir memurlukta da böyledir Hedefsiz insan hedefsiz amaçsız bir iş olmaz dedi.