Yomra Belediye Başkanı Yomraspor’u Makamında Ağırladı 

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nda Şanlıurfaspor’u evinde mağlup eden Yomraspor’un yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcu kadrosunu makamında ağırladı.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur müsabakasında Şanlıurfaspor’u evinde 1-0 mağlup eden Yomraspor’un yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcu kadrosunu makamında ağırladı. Yomraspor yönetimine ve teknik heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Başkan İbrahim Sağıroğlu,  “Ziraat Türkiye Kupası’nda dün oynanan müsabakayı galibiyetle tamamlayarak 4. tura yükselmenizden dolayı yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcu kadrosunu tebrik ederim. Sizlerin, teknik heyetimizin ve futbolcu kadromuzun üstün gayretleri ile birlikte bir üst tura yükseldik. Rakibimiz Şanlıurfaspor ligde son 4 maçını kaybetmeyen bir takımdı. Büyükşehir’in takımını bir ilçe takımı olarak evinde mağlup etmek bizi çok gururlandı. Ligimizde aldığımız başarılı sonuçlardan sonra kupada da istediğimiz hedefte gidiyoruz. Sizlere olan güvenimiz tam. İnşallah Pazar günü de kendi sahamızda oynayacağımız lig müsabakasını da kazanarak yolumuza devam ederiz. Yomra’mız adına desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Ziyaretlerinizden ötürü sizlere teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Mor-Beyazlı kulübün Başkanı Haydar Özdemir ise, Başkan Sağıroğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Ziraat Türkiye Kupası’nda çok önemli bir galibiyet aldık. Bu sezon oynadığımız 6 müsabakadan 4 galibiyet alarak başarılı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden ötürü sizlere teşekkür ederiz. Yomra’mızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Taraftarımızın da daha fazla desteği ile başarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.