'Yaz Futbol Okulu' sona erdi
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Ortahisar Belediyesi, ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu)'nin destekleriyle üç yıldır geleneksel hale getirdiği 'Yaz Futbol Okulu' sona erdi.

Çocukların yaz tatillerini sportif faaliyetlerle geçirmelerini sağlamak için Ortahisar Belediyesi'nin her yıl düzenlediği 'Yaz Futbol Okulu'na katılan 70 civarında çocuk futbol beceri ve kabiliyetlerini geliştirdi.
Kapanış Törenine Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem ve çok sayıda davetli ve sporcu katıldı. 

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, futbolla anılan Trabzon'da böyle organizasyonu gerçekleştirdikleri için son derece mutlu olduklarını belirterek, "Bugün burada futbol oynayan yavrularımız inşallah yarın Trabzonspor'umuzla beraber bu şehrimizi temsil edecekler. Çünkü futbola çok meyilli bir şehiriz. Tam futbolun göbeğinde olan bir şehiriz. Kursumuza katılan 70 civarında çocuğumuz futbol tekniklerini ve becerilerini geliştirdiler. Aynı zamanda yaz tatillerini spor yaparak verimli bir şekilde değerlendirdiler. Bir ay boyunca bu yavrularımız bir şeyler öğrendiler, hem eğlendiler, hem ter attılar hem de güzel bir vakit geçirdiler. Böylece daha da sosyalleştiler. Bu manada katkı sağlayan ASKF Başkanımıza, birim müdürlerimize, hocalarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Artık geleneksel hale getirdiğimiz Yaz Futbol Okulu'nu inşallah gelecek seneye de daha geniş bir katılımla düzenleyeceğiz. Bütün yavrularımızın gözlerinden öpüyorum. Onlara yürekten başarılar dilerken onları yetiştiren fedakâr anne ve babalarımızın da emeklerine sağlık diyorum." diye konuştu.