VOLKAN ŞEN ETİK DAVRANMADI VE TRABZONSPOR FORMÜLÜ BULDU

120 bin euro'luk alacakları için kulübe ihtar gönderen Volkan için başkan yardımcısı Üstünsalih, "15 gün süre vardı ama biz aynı gün hak edişleriyle birlikte 170 bin euro ödedik. Yaptığı yanlış" dedi

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Volkan Şen, alacakları için avukatı aracılığıyla kulübe ihtar çekti. Volkan'ın yaklaşık 120 bin euro'luk alacağını 15 gün içinde ödenmesi için bu yola başvurduğu belirtildi. Kulüp başkan yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih konu ile ilgili, 15 gün beklemeden Volkan Şen'in parasını ödediklerini, "Herhangi bir problem yok. Alacağına karşı ihtar çekti, hak edişleriyle birlikte 170 bin euro verdik. Anladığım kadarıyla kendisi bize yardımcı olmama kararı aldı" diye konuştu.

FUTBOLCULUK ANLAYIŞINA TERS

Üstünsalih şöyle devam etti: "Biz de o karara saygı duyuyoruz. Futbolda kadro dışı kalabilirsiniz, yıldız da olabilirsiniz. Futbolun içinde böyle bir şey var. Bugün böyle yarın böyle, futbolun doğası bu. Burada alınganlık gösterip kurumsal yapılara zarar vermek futbolculuk anlayışına yakışmaz diye düşünüyorum." Üstünsalih, Trabzonspor kulübünün UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında 3-3 berabere kaldığı Lazio maçı için oyunculara galibiyet primi dağıttığını dile getirdi. Geçmiş dönem primlerinin tamamını dağıttıklarını, dağıtmaya da devam ettiklerini vurgulayan Üstünsalih, "Lazio beraberliğine bile galibiyet primi verdik" dedi.

MUSTAFA HOCANIN İSTEĞİ ÜZERİNE VOLKAN ŞEN'E FORMÜL

Karadeniz temsilcisinde transfer planlamasında en önemli yer Serdar Aziz’e ait. Bursaspor’un genç stoperi, Mustafa Akçay’ın olmazsa olmazı... Yönetim, yıldız futbolcu için önümüzdeki hafta Yeşil-Beyazlılar’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Bursaspor’un Serdar Aziz için yüksek bir bonservis bedeli isteyeceğini düşünen Bordo-Maviiler, miktarı azaltmak için takas seçeneğini de masaya koyacak. Daum’un kadrosunda görmeyi istediği Volkan Şen, eski takımına teklif edilecek. Daha önce kadro dışı bırakılan Volkan, alacakları için kulübe ihtar gönderince yönetim tarafından tamamen gözden çıkarıldı. Bordo-Mavililer, 26 yaşındaki oyuncuyu takas yoluyla takımdan gönderip hem Serdar’ı daha ucuza alacak hem de Volkan’ın yıllık ücretinden kurtulacak.