Özellikle anne ve babalarının çocuklarına zaman ayırarak futbola yönlendirmesi antrenörleri mutlu ediyor. Yaşları 9,10,11,12 olan çocuklar eğitim görürken diğer okullardan gelen arkadaşları ile kaynaşarak adapte oluyor.
Hekimoğlu Trabzon’un altyapıya yönelik çalışmalarından memnun olan aileler ise” Celil Bey’in nezdinde tüm Hekimoğlu ailesine teşekkür ediyoruz. Böyle bir spor tesisleri ile çocuklarımıza nefes aldırıyoruz. Onların futbol sevgisini burada geliştirip, mutlu olmalarını sağlıyoruz. Temiz ve her şeyi ile mükemmel bir tesis. Bizde keyif olarak çalışmalarımızı izliyoruz. Oturma ve dinlenme alanlarında dinlenirken kantininden çayımızı ve kahvemizi içiyoruz. İnanın zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz bile. Çocuklarımız hasta olsa bile hafta sonunu iple çekiyorlar. Sırf buradaki havayı solumak için” dediler.
Gençlik ve Geliştirme sorumlusu Serdar Şahin” Bu yaş grupları akademimizin en özel öğrencileridir. Kendi oyuncularımızın yanı sıra okullarda yapılan taramalardan seçtiğimiz çocuklarımızla birlikte çalışıyorlar. Kaynaşıyorlar, sosyalleşiyorlar. Yeteneklerini geliştiriyorlar. Okullarındaki derslerini takip ediyoruz. Okulu askıya alan akademiye gelemez. Spor ve eğitim iç içe yürütülüyor” dedi