ITF (Uluslararası Tenis Federasyonu) takviminde TBESF (Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu) gözetiminde, Arhavi Tenis Kulübü ile CİS Park Çevre Tasarım sponsorluğunda düzenlenen ITF 3 PARPALİ CUP-Uluslararası Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası’nda yarı final heyecanı yaşandı.
Kura atışını Vali Ustaoğlu yaptı..
Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğü Beşirli Tenis Kompleksi’nde gerçekleştirilen ve toplamda 35 (bayan-erkek) tekerlekli sandalye sporcusunun katıldığı turnuvada erkekler ve kadınlarda, Quad ve çiftler kategorilerinde Türkiye’nin yanı sıra Japonya, Rusya, Polonya, İngiltere, Yunanistan, İsrail, İran ve Irak sporcuları mücadele etti.
Can Üner kortunda ilk yarı final müsabakasında Polonyalı Kamil Fabisiak ile Japon sporcu Yoshinobu Fujimoto karşılaştı. Bu karşılaşmanın kura atışını Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yaptı. Ustaoğlu, bu tür organizasyonların önemli ve büyük organizasyonlar olduğunu belirterek “İlimizde düzenlenen Parpali Cup turnuvasını oldukça önemsiyorum. Bu tür organizasyonlara destek vermeliyiz. Bir spor şehri olan Trabzon’da yapılması ise bizi ayrıca mutlu etti. Organizasyonda emeği geçen tüm sporcularımıza, yöneticilerimize ve temsilcilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
14.000 $ kimin olacak..
Bedensel Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilcisi Ozan Sağlam ve Asbaşkan Önder Yurdagül Vali Ustaoğlu’na katkılarından dolayı plaket takdim ederken, Gençlik Spor İl Müdür Vekili Adnan Köseoğlu, Spor Şube Müdür Yusuf Çebi, turnuva koordinatörü Ali Büyüklüoğlu ve turnuvanın sponsoru Cihan Uzuner de Vali Ustaoğlu’na raket hediye ettiler.  
Turnuva 30 Ağustos tarihinde oynanacak final maçıyla sona erecek. Finali kazanan sporcu 14.000 doların da sahibi olacak.