Başkan Celil Hekimoğlu, Sancaktepe FK ile oynadığımız TFF 2.Lig Play-Off çeyrek final maçı sonrası medya merkezimize açıklamalarda bulundu. Bu sezona başlarken belirledikleri hedefi tutturduklarını söyleyen Başkanımız Celil Hekimoğlu, “Bizim bu sezon 2.Lig’deki ilk yılımızdı. Hedefimiz bu ligi tanımak, lige adapte olmak ve en iyi ihtimalle de Play-Off’lara ulaşma hedefimiz vardı”

“Bu ölçüde de bir kadro yaptık. Takımımız iyi mücadele edip bizi Play-Off’lara taşıdı. Bu nedenle tüm teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten takdiri hak eden bir mücadele ortaya koydular. Benim gözümde de başarılı bir sezon geçirdiler. Hepsi iyi mücadele sonrası belirlenen hedefe ulaştılar ve Play-Off’lara kaldık” dedi.

Play-Off maçında dün akşam Sancaktepe ile karşılaştıklarını da söyleyen Başkanımız Celil Hekimoğlu, “Karşılaşmaya da iyi başladık. Futbolcularımız iyi mücadele etti. Birçok pozisyon bulduk fakat değerlendiremedik. Karşılaşmada birçok pozisyonda lehimize olan taçları bile vermekten aciz olan yardımcı hakem, uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda orta hakemin bile kararını değiştirip aleyhimize penaltı çaldırttı”

“Sonuçta tüm Türkiye’nin de gözleri ile gördüğü hakem hatalarıyla mağlup olup Play-Off’lara veda ettik. Verilen bu karar bizi mağdur etmiştir. Ama biz takımımızdan memnunuz. Önümüzdeki sezon bu ligi tanıyan futbolcu ve daha güçlü bir yapılanma ile şampiyonluğa oynayacağız. Ben bu sezon yanımızda olan ve desteğini bizden esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.