Ortahisar 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen ödül töreni İstiklal Marşımızın okunması sonrasında öğrencilerin başarı hikâyelerini anlatan sinevizyon gösterimiyle devam etti.

Törende yaptığı konuşmada, Trabzon’un spor ve sanatta önde gelen, gurur tablosu bir il olduğunu belirten Vali Ustaoğlu, “Bu anlamlı programda, ilimizdeki öğrencilerin uluslararası alanda elde ettiği başarıları hep birlikte paylaşıyoruz. Öğrencilerimiz, inanıyoruz ki; önümüzdeki süreçte de gerek bireysel gerek okul ve kulüp gerekse milli takımlar düzeyinde gururumuz olmaya devam edecekler. İnandıktan sonra başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Trabzon, bu anlamda güzel çalışmaların altına imza atan bir şehirdir.
 
Buradaki başarılı öğrencilerimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen başta anne ve babalarına, hocalarına ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul idarecileri, antrenörler ve velilerin de hazır bulunduğu tören, Vali İsmail Ustaoğlu’nun, 2018-2019 eğitim öğretim yılında, Türkiye çapında ve uluslararası alanda düzenlenen; yüzme, güreş, karate, muay thai, wushu, kung-fu, kick boks, resim, dart, tenis, boks ve tuhaf tasarım yarışmalarında derece kazanan 16 öğrenciye ödüllerini vermesiyle sona erdi.