Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Geçen yıl büyük bir katılımla ilki düzenlenen Ulaşım Sigorta 2.Adnan Kahveci Köprübaşı Halk Koşusu’nun ikincisi için hazırlıklar bitti.

Ulaşım Sigorta Adnan Kahveci Köprübaşı Yol Koşusunun, bu yıl ikincisi düzenleniyor. Koşu, 17 Haziran pazar günü gerçekleşecek, dereceye girenlere ise para ödülü var
Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen Ulaşım Sigorta Adnan Kahveci Köprübaşı Yol Koşusunun, bu yıl ikincisi düzenleniyor. 17 Haziran pazar günü gerçekleşecek olan koşu yarışı için tanıtım iftarı verildi. Organizasyona katkı sunanlardan Göksal Kurtuloğlu “Halk koşusu gerçekleştireceğiz. Gençlerimizi sporla buluşturuyoruz. Yoğun bir katılım var. Biz daha önceki organizasyonumuzda Trabzon’u dağ koşusu ile buluşturduk. Şimdi yine bir organizasyonla karşınızdayız. Dereceye girenlere ödüllerimiz olacak. Amacımız Trabzon’a hizmet etmek ve farklı aktivitelere yer vermektir. Biz spor adamıyız ve ilimize, ilçemize farkındalık kazandırmak istiyoruz. Bu tür organizasyonlarla farklı kültürleri bir araya getiriyor ve birlik, beraberlik duygusunun pekişmesini sağlıyoruz” dedi.