TRABZONSPOR ANTALYASPOR'U 2-1 YENEREK TARAFTARLARINA YENİ YIL HEDİYESİ VERDİ

Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com

Karşılaşmaya iki takım da oldukça dengeli başladı. Taraftarının önünde oynayan Trabzonspor, gol bulmak için ilk dakikalarda rakibine öre biraz daha hareketliydi ama etkili olamadı. Antalyaspor, rakip kaleye ani ataklarla çıkmaya çalıştı. Özellikle Lamine Diarra, Kırmızı-Beyazlı ekibin ataklarını gol pozisyonuna çevirecek paslarla takımının hızlanmasını sağladı. Yavaş geçen maç, 31. dakikada gelen golle daha keyifli bir hâle geldi. Zeki Yıldırım, ceza sahasının dışından nefis bir şut attı, Onur topu çıkaramadı ve konuk ekip 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Golün ardından Trabzonspor, baskısını artırdı. Antalyaspor'un beraberlik golünü yememek için gösterdiği direniş, 44'e kadar sürdü. Hakem Hüseyin Göçek'in penaltı noktasını göstermesinin ardından topun başınageçen Malouda, eşitliği sağladı: 1-1.

İkinci yarıda da sahada pek farklı bir görünüm yoktu. Fırtına, sabırlı oyununu sürdürdü. Antalyaspor da taktiksel değişikliğe gitmedi. Ev sahibinin aradığı gol, 80'de Emre Güral'ın kafa vuruşuyla geldi. Olcan'ın yaptığı güzel ortaya yükselen genç oyuncu takımını öne geçirmeyi başardı. Üstünlüğü ele alan Bordo-Mavililer, savunma güvenliğini artırarak rakibini üstüne çekti. Ancak Antalyaspor, yeteri kadar risk almadı ve skorun değişmesi için gereken gol pozisyonlarını iki takım da yakalayamadı.

Hakemin son düdüğüyle kazanan Trabzonspor oldu. Karadeniz temsilcisi, ilk yarıya 3 puanla veda etti; taraftarına yılbaşı hediyesi verdi. - See more at: http://trabzonhaber24.com/news.php?readmore=1870#.UsBKxbSwT9k