TRABZONSPOR TAKIM HALİNDE ŞAMPİYON OLDULAR

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Mersin”de 20-22 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenen Havalı ve Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası”na Trabzonsporlu atıcılar damgasını vurdu. 50 metre tüfek dalında Trabzonsporlu Yıldız 3 atıcı adeta birbirleriyle yarıştı. Ard arda Türkiye rekoru kıran atıcılardan Taha Şükrü Baltacı yarışmanın son atışlarında öne geçerek, takım arkadaşının rekorunu egale ederek 399.8 puanla Türkiye şampiyonu oldu. Trabzonsporlu diğer atıcılardan Berat Kaan Aydın 389,9 puanla ikinci, Mehmet Salih Yıldız ise 388,5 puanla 3. sırada yer aldı. Trabzonspor Yıldız Erkek Takımı yeni Türkiye rekorunu kırarak takım halinde birinci oldular.
TRABZONSPOR DAMGASI
Yıldız bayanlarda ise ilk ulusal müsabakasına katılan Nazlı Küçüktepe 50 metre tüfek atışlarında 397 puanla Türkiye Şampiyonu ve aynı zamanda Türkiye rekorunun da yeni sahibi oldu. Aynı kategoride yarışan Dora Çelik ise bronz madalya aldı. Genç bayanlarda ise Trabzonlu atıcı Senahan Çoban 597,3 puanla altın madalyanın sahibi oldu. Aynı kategoride Şevval Buse Yıldız 1 puanla bronz madalyayı kaçırdı. Büyük bayanlarda ise milli sporcu Tuğba Muhcu Çabuk gümüş madalyanın sahibi oldu. Genç erkeklerde ise Evren Türkmen, Tunahan Bayçelebi ve Ali Akçay ‘dan oluşan Trabzonspor takımı Takım yarışmalarında Türkiye ikincisi oldular. 
AİLELERİMİZE TEŞEKKÜRLER
Trabzonspor ve Milli Takım baş antrenörlerinden Zeki Altıntaş, “”Mermi ve atış ceketi gibi eksikliklerimize rağmen sistemli çalışmanın faydasını sonuçlarda gördük mutluyuz dedi. Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Prof.Dr. Gürsel Çolakoğlu ise açıklamasında “”Sporcularımıza, hocalarımıza ama özellikle sporcularımızın ailelerine çok teşekkür ediyoruz. Çünkü kar kış, yaz sıcak demeden poligona gelerek çocuklarına motivasyon konusunda destekleri, spora yönlendirmeleri ve yarışmalara gitmeleri için verdikleri izin bizim için ve bu başarılar için son derece önemli olmuştur” dedi.