TRABZONSPOR KAYSERİSPOR'U 3-1 MAĞLUP ETTİ


Haber : Muharrem Altıntaş www.trabzonsurmene.com


 


Teknik Direktörümüz Mustafa Akçay, maç sonrası şöyle konuştu:


“Maçın başından sonuna kadar kazanmayı istediğimizi düşünüyorum. Karşımızda son haftalarda yükselişte olan kadro istikrarına sahip bir rakip vardı. Zaman zaman da iyi oynadılar. Ancak genel olarak kompakt bir yapıyı sonuna kadar sürdüren, yardımlaşan, birbirine saygılı bir takım olarak oynadığımızı düşünüyorum. 20’in üzerinde maç oynadık. Oyuncularım özverili oynuyor. İyi bir devamlılık ve saygı gösteriyorlar. Bu açıdan bakıldığında, Eskişehirspor ve Avrupa maçlarının üzerine bu maçın da kazanılması özgüvenimizi arttırdı. Deplasman karnemizin iyi olmadığı ve bu karneyi iyileştirmemiz gereceği de var önümüzde.


Olcan karakterli bir oyuncu. Sanıyorum uzun süredir attığı gollerden sonra sevinmemesini rakibe saygısına bağlıyorum. Sorun yaratacak bir karakter değil. Uyumlu çalışıyoruz.


Sedefin kırılması inciye zarar vermez. Kendi takımımızı beyaz ayran gibi görmeye çalışırsak yanılgıya düşebiliriz. Rakip takım antrenörlerinin kendi takımlarının iyi oynadıklarını söylemeleri kendi oyuncularına motivasyon amaçlı olabilir. Sonuçta bu bir oyun ve kazananı var. Kazananı tebrik etmek gerek. Biz disiplinli oyunumuzu devam ettiriyoruz. Unutulmasın, bir dönem Yunanistan Avrupa şampiyonu oldu ama kimse futbolunu beğenmedi. Biz yarışmacıyız. Sonuç üretmek ve puan almak gibi bir mecburiyetimiz var. Bunu yaparken oyunun kalitesini arttırabiliriz. Ama önceliğimiz kulübümüzü ve şehrimizi iyi temsil etmek. Bu yönde yapılan eleştirileri kabul ederek yolumuza devam edeceğiz.”