Trabzonlu Yahya Alemdağ 3.Kez Kick-Boks Avrupa Şampiyonu 

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com

Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nda yer alan ve altın madalya kazanan Yahya Alemdağ, memleketi Trabzon'da coşkuyla karşılandı.
Yunanistan'ın ev sahipliğinde organize edilen şampiyonada, 74 kilo kick light kategorisinde altın madalya kazanan Çaykur Rizespor'un milli sporcusu Yahya Alemdağ'ı, Trabzon Havalimanı'nda ailesi ,Araklı Atakspor Kulübü ve Antrenörü Spor Adamı Yücel Derya ve arkadaşları karşılayıp tebrik etti.

 Trabzonlu Yahya Alemdağ Çaykur Rizaspor Forması ile 3.Kez Avrupa Kick-Boks Şampiyonu oldu. Yunanasitan'da yapılan Avrupa Kick-Boks Şampiyonusuna 74 Kiloda katılan Yahya Alemdağ  Kilosunda 14 Kişinin olduğunu ilk maçı bay geçtiğini ikinci maçını ise Bulgaristan'lı rakibini yenen Alemdağ,3.Maçında İtalyan'ı yendi Final Maçında ise Slovakya'lı Sporcuyu Yenerek 3 Kez Avrupa Şampiyonu olup Türk Bayrağını Göndere çektirip İstiklal Marşını söyletme gururunu yaşadı.  Türkiye'de 20 'ye yakın Şampiyonluğu olan Yahya Alemdağ Trabzonspor ve Trabzon'un ilgisizliğinden yakınıyor. Alemdağ Bana Trabzonspor Sahip Çıkmadı sağ olsun Çaykur Rizespor Yönetimi bana sahip çıktı kulübe aldılar dedi. Bundan sonrasını Avrupa şampiyonluğunu 3.kez kazanan Yahya Alemdağ'dan dinliyoruz noktasına dokunmadan . 

AVRUPA KİCK-BOKS ŞAMPİYONU YAHYA ALEMDAĞ 
Uzun zamandır emek verip hazırlandığım yarışmada Avrupa şampiyonu oldum. Kimileri başarımı gözardı edebilir veya basit görebilir ama şunu bilmenizi isterim ki bu başarı kolay elde edilmiyor. Gerek yaptığım antrenmanlar gerekse yarışmadaki ermeni hakem lobisini geçmek için verdiğim mücadele kolay değildi. Rabbime şükürler olsun Türk düşmanları içinde bana istiklal marşı okutma onurunu yaşattı. Evet,biliyorum bu başarımda sessiz sedasız kaybolup gidecek... Basın,kamu kuruluşları ve iş adamları tarafından her zaman olduğu gibi dikkat çekmeyecek... İnşallah bir gün bu düzenin değişmesi dileğiyle... Bu süreçte yanımda olan; aileme,dostlarıma, Antrönerim Gökhan Bektaş'a ve kulübüm Çaykur Rize Spora sonsuz teşekkür ederim..