Trabzon Valisi Yücel Yavuz ASKF'ye Ziyaret 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Valimiz Sayın Yücel YAVUZ ve beraberindeki heyet Trabzon ASKF Yönetim Kurulunu ziyaret ederek faaliyetleri , çalışmaları ve tesisleri  hakkında bilgi aldı..
ASKF Başkanı Burhan Cahit ERDEM ; ASKF , Spor taban birlikleri , Kulüpler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi..
Trabzon Valisi Yücel Yavuz ,, Spora verilen hizmetlerden dolayı Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem'in şahsında ASKF Yönetim Kuruluna ve tüm spor Kulüp Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

TRABZON VALİSİ YÜCEL YAVUZ

" Sizleri takip ediyorum..faaliyetleriniz çok iyi.. Zamanınızı emeğinizi yanında karşılıksız maddi imkanlar sağlıyorsunuz.. sizlere bundan dolayı bir kez daha teşekkür ederim.. Gençlerimizi sokaklardan alarak bir çatı altında topluyorsunuz.. Edindiğim bilgiye göre..Antrenörü ile..Yöneticisi ile..Başkanı ile 8.000 kişiyle bire bir çalışma yapmaktasınız.. Bu müthiş bir rakam. 

Trabzon Valiliği olarak,,Gençlik Spor Müdürlüğü ve diğer birim müdürlükleri olarak her zaman yanınızda olduğumuzu belirtiyoruz.. çalışmalarınızda başarılar diliyorum.."

ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem Amatör Spor'a ve Sporcuya Destek Veren Trabzon Valisi Yücel Yavuz'a bu ziyaretinden dolayı Teşekkür etti.