Trabzon ASKF'yi Ziyaret Ettiler 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com   

Ağrı milletvekili Ekrem Çelebi, Trabzon Milletvekili Salih Cora,Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ , Trabzon ASKF'yiz ziyaret etti. 

Trabzon Akyazı'da oynan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. kademe play-off müsabakasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ağrı 1970 futbol takımlarının maçlarını izlemek için Trabzon'a gelen Ağrı milletvekili Ekrem Çelebi, Trabzon Milletvekili Salih Cora,Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ , Trabzon ASKF'yi ziyaret ettiler. Ziyaret anısına Trabzon ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem ,Ağrı milletvekili Ekrem Çelebi ve Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ'a günün anısına Trabzon Takası hediye etti. Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ise Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora ve Trabzon ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem'e Ağrıspor forması hediye etti.

ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem Misafirlerini Trabzonspor Müzesine götürerek Trabzonspor tarihini ve çalınan 2010-2011 Şampiyonluk kupasının yerinde fotoğraf çektirdi. Daha sonra ziyaretçiler ile birlikte Trabzonspor Akyazı Şenol Güneş Kompleksi Medical Park stadına geçerek tarafların karşılaşmasını seyrettiler .