TOLGA'NIN ANASINA KÜFRETTİLER 61.DAKİKADA SAHAYI TERK ETTİ

Haber : Muharrem Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Bursaspor ile 15 Şubat’ta oynanan Spor Toto Süper Lig 20. hafta maçında sakatlanan, ligde 4, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 3 karşılaşmada forma giyemeyen tecrübeli eldiven böylelikle 7 maçlık aradan sonra 11’e dönmüş oldu.Bomba maalesef dakikalar 61’i gösterirken patladı! Deneyimli file bekçisinin kısa düşen degajında Simons topu Beşiktaş alanına gönderdi. De Sutter hareketlendi. Tolga Zengin rahatlıkla alabileceği topa çıkmamakta ısrar edince De Sutter altı pas içinden golü atmakta zorlanmadı.

Bu gol, skoru 1-1’e getirirken Olimpiyat Stadı’ndaki çeyrek final umutlarını da erkenden silip attı. Brugge daha sonra 2. ve 3. golleri de bulurken top Beşiktaş kalecisine her geldiğinde taraftarın Tolga’yı yuhalaması dikkat çekti.

VARDAR’I İTTİ, GİTTİ!
Rus hakem Karasev’in son düdüğü sonrası doğu tribününden Beşiktaş tezahüratları yükseldi. Oyuncular, kendilerini çağıran taraftara doğru giderken Tolga soyunma odasına yöneldi.Bu sırada Beşiktaş A Takım Sorumlusu Mete Vardar, Tolga’nın da tribünlere gitmesini istedi. Ancak bu uyarıya kulak asmayan tecrübeli file bekçisi, Vardar’ı iterek soyunma odasının yolunu tuttu
Soyunma odasından çabuk ayrılan ve arkadaşlarından kimseyle konuşmayan Tolga’nın takım otübüsüne en son binmesi de dikkat çekti. Bu sırada otobüse gelen Vardar, başarılı file bekçisini sarılarak teselli etti.