SÜRMENESPOR'DAN TAKIMINA DESTEK MESAJI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Sürmenespor Ekonomik darboğazdan çıkabilmek mevcut yapı içerisinde kimseye ekonomik zorluk çıkartmamak için küçükde olsa Sürmeneli Sürmenespora öz veri ile bağlı olan vatandaşların Ekonomik bütçesine zarar vermeden Cepten SMS Yoluyla takımına yardım edecek .Sürmenespor Futbol Takımı Başkan Yardımcısı Bayram Üstün bu konuda şu açıklamayı sizlere iletmemiz için şu açıklamayı yaptı.

SÜRMENESPOR KULUP BAŞKAN YARDIMCISI BAYRAM ÜSTÜN'DEN ; TARAFTARIMIZA DUYURU

Sürmenespor Yönetim Kurulu olarak, Forma Projesi ve Halı Saha Projesi'nin ardından diğer bir projemiz olan SMS Yoluyla Destek Projesi'ni bugün itibarıyla faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Bu proje ile birlikte kulübümüze sürekli gelir sağlayarak, Sürmene'ye ve siz değerli Sürmenespor taraftarına yakışan, finansal ve sportif açıdan güçlü bir takım oluşturmayı hedeflemekteyiz.
Dolayısıyla siz değerli Sürmenesporluların bir bütün olarak kulübüne sahip çıkması ve kulübünün arkasında durması, Sürmenespor'un tamamen kendi kaynakları ile şu anki noktadan çok daha ileri bir noktaya gelebilmesi açısından büyük önem arz etmektedir.
Projemize destek vermek için "SURMENESPOR10" yazıp 8071'e göndermeniz veyahut telefon numaranızı Facebook sayfamızdan özel mesajla tarafımıza iletmeniz; ardından sistem tarafından telefonunuza gönderilecek olan "Sürmenespor Kulübü Derneği aylık 10 TL tutarında ödemek için bu mesajı EVET yazarak cevaplayınız." metnine EVET cevabı vermeniz gerekmektedir. (Not: Proje destek bedeli aylık sadece 10 TL'dir.)
Unutmayalım Sürmenespor hepimizin!