SPOR GENEL MÜDÜRÜ MEHMET BAYKAN ASKF'Yİ ZİYARET ETTİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan bir dizi temaslarda bulunmak ve Yaz oyunları hakkında bilgi almak için Trabzon'a geldi. Dün Akşam Hava Yolu İle Trabzon'a gelen Spor Genel Müdürü Eski ASKF Genel Başkanı Mehmet Baykan Trabzon Valiliği ,İl Gençlik Merkezi ve bir çok yerde temaslarda bulunduktan sonra bu gün Trabzon ASKF Başkanlığında Başkan Cahit Erdem ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandı .Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Trabzon ASKF'de bir açıklama yaptıktan sonra Trabzon'a has Pide ikramına evet dedi. ASKF'de Trabzon Kıymalısı ikramına hayır demeyen Spor Genel Müdürü ile basın arasındaki samimi temas çok önemli idi. 

Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür edip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ASKF'den ayrılan Spor Genel Müdürü Uluslar arası 11-18 Temmuz 2016 Tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olan ISF GYMNASIADE TRABZON oyunları hakkında bilgi verdi. Genel Müdür Baykan Trabzon Eyof Oyunlarında göstermiş olduğu üstün başarının meyvelerini toplamaya devam ediyor bu oyunların altından da başarılı bir şekilde kalkacaktır dedi.

ASKF BAŞKANI CAHİT ERDEM SPOR GENEL MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR ETTİ
ASKF Başkanı Cahit Erdem ve Yönetim Kurulu ise Trabzon Ziyaretlerinde ASKF'yi unutmayıp ziyaret eden Eski ASKF Genel Başkanı şimdiki Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a teşekkür ederek kendisine bir plaket taktim ettiler.