ŞENOL GÜNEŞ FUTBOLLA İLGİLİ BİRŞEY KONUŞMAK İSTEMİYORUM 

 Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İstanbul Başakşehir'i penaltı atışlarında geçerek Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Bizim için bugün turu geçmek önemliydi. Futbola ilişkin bir şey söylemek istemiyorum" dedi.
Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabakanın bekledikleri gibi çok zor geçtiğini belirterek, alınan galibiyette taraftarların önemli rol oynadığını söyledi.  Maçta istedikleri tempoyu yakalayamadıklarını belirten Güneş, şunları söyledi:  "Böyle soğuk bir havada maça gelerek takımı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Demek ki havalar düzeldiğinde stat dolacak. Bu maçı kazanmamız için şans ve beceri gerekiyordu. Harun'un becerisi, takımın şansı sayesinde sonuca ulaştık. Bizim için bugün turu geçmek önemliydi. Futbola ilişkin bir şey söylemek istemiyorum. Emre'nin sakatlığı ciddi. Darbelere bağlı Fernandao, Şamil ve Şener'in de sakatlıkları var. Bizim açımızdan tahribatı yüksek bir maç oldu ama sonuç sevindiriciydi." İstanbul Başakşehir cephesi 
İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da penaltı atışları sonucu yenildikleri Bursaspor maçının oldukça keyifli geçtiğini söyledi.  Oyunun genelinde, ligin en fazla gol atan ve pozisyona giren takımı Bursaspor'a fazla pozisyon vermediklerini ifade eden Avcı, "Maç iki tarafa da gidip geldi. Uzatmanın ikinci bölümünde oyun bizim lehimize gelişti ama çok kolay top kayıpları yaptık. Keyifli bir müsabaka oldu. İki takımı da tebrik ediyorum. Bursaspor'a da kupa yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu.