Rizespor Fenerbahçe'ye Bu Sefer Acımadı 3-0 

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe, Çaykur Didi Stadı’nda karşılaştı. Bir pozisyonun ardından, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk (solda) maçın 4. hakemine itirazda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Henüz Süper Lig'de galibiyeti olmayan Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etmeyi başardı. Bu mağlubiyetin ardından Fenerbahçe, 7 puan ile 14. sırada kaldı. Mücadele sonrası ise flaş gelişmeler yaşandı.

Tarihin en kötü sezon başlangıçlarından birini Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu ile yapan Fenerbahçe Süper Lig'in 7. haftasında zor bir dönemden geçen ve henüz galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi.

Samudio'dan geldi.
Yaklaşık 800 dolayında sarı lacivertli taraftar kendilerine ayrılan tribünde karşılaşmayı izledi. Taraftarlar takımlarını destekledi.  Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimini kahvaltıda ağırladı.

İlk 25 dakika Fenerbahçe kontrolü eline alsa da ilk yarıda yediği gollerin ardından Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup oldu.

VAR SİSTEMİ DEVRE DIŞI KALDI 
 Spor Toto Süper Lig 7. haftasında Çaykur Rizespor'un sahasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği mücadelede Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi yaklaşık 4 dakika devre dışı kaldı. 

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 75. dakikasında Riva'daki VAR Merkezi'nde yaşanan sorun nedeniyle sistem geçici olarak çalışmadı.

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, dördüncü hakem ile konuştuktan sonra iki takımın kaptanlarına da VAR sisteminin devre dışında kaldığı bilgisini verdi. 

Karşılaşmanın 79. dakikasında sorun giderildi ve VAR sistemi yeniden devreye girdi. 

Çaykur Rizespor'a galibiyeti getiren goller Muriqi, Umar ve