ITF (Uluslararası Tenis Federasyonu) takviminde TBESF (Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu) gözetiminde, Arhavi Tenis Kulübü ile CİS Park Çevre Tasarım sponsorluğunda düzenlenen ITF 3 PARPALİ CUP-Uluslararası Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası Trabzon Gençlik ve Spor Müdürlüğü Beşirli Tenis Kompleksi’nde devam ediyor.
Toplamda 35 (bayan-erkek) tekerlekli sandalye sporcusunun katıldığı turnuvada erkekler, kadınlar, Quad ve çiftler kategorilerinde Türkiye’nin yanı sıra Japonya, Rusya, Polonya, İngiltere, Yunanistan, İsrail, İran ve Irak sporcuları mücadele ediyor.
Turnuva koordinatörü Ali Büyüklüoğlu 3.günde çeyrek final maçlarının oynandığını belirterek tüm halkı müsabakaları izlemeye davet etti. 
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de turnuvanın Trabzon için  önemli bir referans olduğuna vurgu yaparak " Organizasyon şehrimiz için büyük önem arz ediyor. Tesis için hiç bir eksiğimiz yok. Tesislerimiz dünya standartları üzerinde. Gerek kortlarımız gerekse ekibimizle birlikte her türlü turnuva ve organizasyona hazırız. Persembe akşamki AEK maçını da takım kaptanlarımızla birlikte tribünden birliktehb izleyeceğiz." Dedi.
Organizasyon 30 Ağustos’ta oynanacak final maçıyla sona erecek.