ÖKSÜZ KUZEY YILDIZI SADECE TRABZONSPOR İÇİN VARDIR  
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

İstanbul Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz Unutulmasın biz Hiç ama hiç kimsenin Koltuk Değneği olmadık olmayacağız ,bunu da Trabzonspor'a başkan adayı olmak isteyen veya Yönetici olan herkesin yüzüne söyledik ama bazı çevreler sağda solda arkamızdan biz onların destekcisiymişiz gibi sözler sarf etmekte  oysa Bizim Tek Sevdamız Trabzonspor Trabzonsporun çıkarları ve Şampiyon olması başkaları gibi ne para kazanmak nede Trabzonspor Üzerinden kariyer yapmak asla olmaz olmayacak olmamalıdır . Biz Tüm Taraflara gün birlik günüdür gelin bir Arkadaşımızı veya ağabeyimizi İkna edelim onun etrafında kenetlenip bu takımı hak ettiği yere getirelim Kanyspor veya Osmanlıspor'a yenilecek bir takım durumundan Trabzonspor'u kurtaralım ama görüyorum ki herkesin hayali farkı düşünceleri farklı bu da trabzonspor'u yıpratmakta dedi. 

3 Temmuz 2011'den itibaren medyası, federasyonu, siyasileri ile Trabzonspor'a soykırım uygulanmakta olduğu gün gibi ortadadır. Bu soykırıma göz yuman Trabzon'un ön de gelenlerini ve siyasilerini de ayrıca kınıyoruz. 
Daha doğdukları şehrin hakkını savunamayanların, kendi öz çocuklarının hayallerini çalanlara göz yumanların bu devlete ve bu millete nasıl bir fayda sağlayacağı bizlerde derin bir şüphe uyandırmaktadır.

3 Temmuz'den bu yana şikecileri aklamak için her türlü mide bulandırıcı yayını yapan, Trabzonspor'un pozisyon tekrarlarını bile zorla yayınlayan digitürkte haddini bilmek zorundadır.

3 Temmuz'den bu yana şikecileri aklamak için yer yüzünde yalamadıkları kişi ve kurum bırakmayan Federasyonun da Trabzonspor maçlarında takındığı tavır ve tutum bizlere olan kin ve nefretlerini gözler önüne sermektedir. Galatasaray ve Konyaspor maçında yaşadıklarımız da ne ilktir ne son olacaktır. Bu zihniyete dur denilmediği sürece Trabzonspor'umuzu daha çok doğrayacakları da artık gün gibi ortadadır. 
Bu saatten sonra kimse bizlere sağduyu çağrısı yapmasın.

Ya birlik olup bu kirli düzeni yıkarız; ya da kurulan bu adaletsiz düzen her bir değerimizi yıkar, bize özgü ruhumuzu yok eder.