OFSPOR VE YOMRASPOR KARŞILAŞMASI 2-3 BİTTİ
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Ofspor ve Yomraspor Deplasmanda of'ta karşılaştılar ilk yarı Ofspor 2-0 Maçı Önde bitirdi. İkinci yarı Ofspor Yorgun düşünce Yomraspor peş peşe attığı gollarle durumu 2-3 yaptı. 

Of şehir Satadında oynanan karşılaşmaya ,Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu,Ofspor Kulüp Başkanı Olcay Saral, Yomraspor Kulüp Başkanı şemsettin Özcan ve Çok sayıda seyirci katıldı. 

OFSPOR KULÜP BAŞKANI OLCAY SARAL MAÇ SONRASI  BAKIN NASIL AÇIKLAMA YAPTI 
yorgun düşünce O Zordur aslında kaybedilen maçın ardından birseyler söylemek....Bugün oynanan Ofspor - Yomraspor maçında ilk yarıyı 2-0 önde bitirdiğimiz halde 2-3 kaybettik..13 günde 2.maçını oynayan rakibimize karşı 8 günde 3.maçımızı oynamak özellikle ikinci yarıda yorgunluk etkisini bariz gösterse de rakibin adeta fotokopi gibi birbirinin aynı 3 pozisyonla 3 gol bulması bir yana , bizim sadece ikinci yarıda direkten dönen topla birlikte kaçan 5 pozisyon ve son dakikada verilmeyen penaltının mazeretine sığınmak yanlış olur. Oyuncularımıza yapacağım tavsiye; tek silahınız olan mücadele ve oyun disiplinini asla bırakmamanız gerektiğini dramatik şekilde tecrübe edinmeniz. ..Ofspor'u seven herkese geçmiş olsun...