Karşılaşmada bir çok gol pozisyonuna girmemize rağmen fırsatları değerlendiremedik. Maç golsüz eşitlikle sona ercek diye düşünürken Cenk Tosun 90. dakikada sahneye çıktı ve altın değerinde bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Alınan bu sonuçla grupta liderliğimiz devam etti.

 
A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 7. maçında Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu'nda Arnavutluk'u ağırladı. Mücadeleyi 90. dakikada Cenk Tosun'un attığı golle 1-0 kazandık ve altın değerinde bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Alınan bu sonuçla puanımızı grupta 18 yaptık ve liderliğimizi sürdürdük. Mucize olmadığı takdirde EURO 2020'nin kapısını araladık.
Maçtan dakikalar
Hızlı başladık
Mücadeleye hızlı başlayan taraf Millilerimiz oldu. Henüz 2. dakikada Cenk Tosun ile tehlikeli bir atak yakaladık. Ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Cenk Tosun rakiplerinden çok şık hareketlerle sıyrıldı fakat sol ayağıyla yaptığı vuruşta top yandan dışarı gitti.
Karşılaşmanın ilk sarı kartı rakip Arnavutluk'a çıktı. Dermaku 4. dakikada Burak Yılmaz'a yaptığı sert faul sonrası kartı gören isim Kastriot Dermaku oldu.