A Milli Futbol Takımı'na kötü haberler peş peşe geliyor... Zeki Çelik, Merih Demiral, İrfan Can Kahveci ve Nazım Sangare'nin ardından Kaan Ayhan, Dorukhan Toköz, Cenk Tosun ve Emre Kılınç da Letonya maçında forma giyemeyecek. Böylelikle Ay-yıldızlı ekipte, Hollanda, Norveç ve Letonya karşılaşmaları için aday kadroya çağırılan isimlerden toplam 8'i aday kadrodan çıkarıldı.

A Milli Futbol Takımı'nda eksik sayısı sekize yükseldi. Ay-yıldızlılarda Kaan Ayhan, Dorukhan Toköz, Cenk Tosun ve Emre Kılınç da Letonya maçında yer almayacak. Daha öncesinde Zeki Çelik, Merih Demiral, İrfan Can Kahveci ve Nazım Sangare aday kadrodan çıkarılmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ise bu gelişmelerin ardından A Milli Futbol Takımı'nın kadrosuna 3 oyuncunun dahil edildiğini açıkladı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk, Fraport-TAV Antalyaspor'dan Bünyamin Balcı ve Altınordu'dan Enis Destan, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri için kampta olan A Milli Takım'ın aday kadrosuna dahil edildi. Balcı ve Destan, Alanya'da kampta olan Ümit Milli Takım'dan ayrılarak A Takım kampına katılacak." ifadeleri kullanıldı.