Sürmene Kız Teknik Meslek Lisesi Yiyecek ve İçecek Bölümü öğrencilerinden olup bu yıl itibariyle mezun olan Nagihan Kalyoncu yine bilindik şampiyon edası ile çıktığı karşılaşmadan Türkiye Şampiyonu olarak döndü.

Gaziantep'te yapılan Türkiye Şampiyonası'nda, kilosunda 5 sporcu bulunan Şampiyon Nagihan Kalyoncu 5 maç yaptı 1 maçı nakavtla aldı 1 sporcu ise maça çıkmadı 3 maçı ise 3-0 gibi net skorlarla kazanarak daha önce Muay-Thai Türkiye ve Dünya Şampiyonluğunun yanına bir de Kickboks Türkiye Şampiyonluğu ünvanını yazdırmış oldu. Sürmene'de büyük zorluklarla mücadele ederek hazırlandığı Türkiye Şampiyonası'ndan başarı ile dönen Nagihan Kalyoncu önümüzdeki Dünya Şampiyonası için İtalya'da Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanmış oldu.

Sponsor ihtiyacı olan Milli Sporcu Nagihan Kalyoncu ilgi ve destek beklediğini ifade etti. Dünya Şampiyonu sporcu sadece Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı ve Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün destek verdiğini ifade ederek kendilerine teşekkür ettiğini dile getirdi. Öte yandan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ise sitemiz trabzonhaber24.com'a Milli Sporcu Nagihan Kalyoncu Dünya Şampiyonu olması için gerekli tüm şartları oluşturacaklarını, Ankara'da olduğunu, Ankara dönüşünde ise şampiyon spocuyu ödüllendireceğini ifade etti.

Muharrem Altıntaş
www.trabzonhaber24.com